Str. Sperantei, Nr. 86, Bragadiru, Ilfov

Produse SPZ

Acasa Produse Produse SPZ

Produse

SPZ

Samara Bearing Plant OJSC este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de rulmenti cu role conice, cilindrice si sferice cu diametrul de 19 - 4500 mm.

Directia prioritara a companiei este fabricarea rulmentilor de mari dimensiuni cu rulmenti si cu bile. SPZ-GROUP face, de asemenea, analogii de lagare ale producatorilor straini si lagarelor de dimensiuni mari, non-standard.

In 1992, fabrica a numit a 9-a fabrica de pompe de stat numita dupa V.V. Kuibyshev. Istoria sa a inceput in 1935, cand comisia guvernamentala a acceptat intr-un sistem care opereaza fabrica de reparare a cailor ferate din Samara, sub forma prescurtata "Sazherez". Primul lagar a fost colectat la 18 martie 1942 si a fost destinat rezervorului legendar "T-34".

In data de 16 octombrie 1992, fabrica a fost transformata in societate pe actiuni de tip deschis "Fabrica de rulmenti din Samara", iar in data de 29 mai 1996 - in societate deschisa pe actiuni "Uzina de rulmenti din Samara".

In activitatea zilnica industriala si comerciala a "SPZ-GROUP" are o comunicare stransa cu 57 de intreprinderi - furnizori de metale si alte materiale necesare pentru fabricare. Adresele lor - aproape toata Rusia, un numar de state CSI si de departe in strainatate.

Productia "SPZ-GROUP" produce in mai mult de 30 de tari din Europa, Asia, America. Printre clientii constanti ai rulmentilor - Polonia, Finlanda, Ungaria, Cehia, Slovacia, Germania, Spania, Romania, Serbia, Egipt, Iran, Pakistan, Singapore, Vietnam, Brazilia, Argentina si alte tari.

In Rusia si in tarile CSI "SPZ", cumparatorii au cumparat de bunavoie aproape toate fabricile de automobile si tractoare, precum si intreprinderile de metalurgie si inginerie mecanica, ramura de petrol si gaze.

Numai in ultimii zece ani compania a primit mai mult de douazeci de premii diverse, printre care "Arcul de Aur al Europei" - pentru meritele procesului de integrare mondiala, Certificatul Federatiei Ruse "Lider al economiei rusesti" - ca cel mai stabil Dezvoltarea intreprinderii, doua Certificate internationale de calitate - ca recunoastere a realizarii cu succes a managementului calitatii produselor de nivel mondial.